Manchetknopen

Juweelco's reputatie is niet alleen als een producent van hoogwaardige diamanten sieraden, maar ook als een innovatieve fabrikant van maatwerk. Centraal voor dit alles staat de specifieke expertise van onze vakmensen die in onze eigen atelier werken.

Ons personeel zal hun best doen met informatie en goed advies, zodat u de juiste manchetknopen kunt kiezen om uzelf te verwennen of een ander te verblijden. Wij bieden u een selectie manchetknopen die klasse uitstralen en verkrijgbaar is in alle kleuren goud in 14krt of 18krt en gezet met alle typen edelstenen. U heeft de keus uit een groot assortiment in lagensteen, heliotroop, morganiet, topaas, saffier om er een paar te noemen. Ons atelier kan ook manchetknopen fabriceren geheel naar uw wens en graveren naar uw voorkeur.

U bent natuurlijk altijd welkom op de Korte Poten 30 in Den Haag voor goed advies.

Een aantal federaties brengen objectiviteit en expertise als grootste kenmerken naar voren in hun controleren van juweliers op kwaliteit. Het certificaat beschrijft nauwkeurig alle unieke karakteristieken die de waarde van de diamant bepalen. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief