Moneyclips

Alle vormen van moneyclips kunnen worden geplaatst met edelstenen van uw keuze. Ook is een persoonlijke moneyclip afgewerkt met een gegraveerd ornament of afbeelding van een hobby, sport, autofabrikant of beroep. Vaak wordt een moneyclip gegeven als geschenk voor een verjaardag of een soortgelijke herdenkingswaardige gebeurtenis.

U kunt bij ons terecht voor een money clip uitgevoerd in wit, geel, rosé, bi-color, tri-color, 14krt of 18krt goud. In platina is ook mogelijk. De artisticiteit van de edelsmid en uw wensen vormen de bron van creativiteit en inspirerende proces, waar de fraaiste moneyclips uit voort komt, gezet met saffier, wagneriet, malagiet, lapis lazuli of één van de andere edelstenen. Kom gerust even langs bij onze vestiging aan de Korte Poten 30 waar u alle informatie kan krijgen.

Vele federaties zien toe op de naleving van strenge normen die internationaal zijn opgesteld om de verkoop in diamanten sieraden te waarborgen in het belang van de koper. Een diamant certificaat wordt uitgeschreven door een diamantair. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief