.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Oorgoed

Tijdens een gesprek met een van onze specialisten kun je je wensen smeden, dan kan er worden gestart met het proces. Ontwerpen, diamantsorteren, vervaardigt speciaal tot uw vole tevredenheid. Voor vele decennia de basis van onze succes in onze juwelierszaak.

Wij bieden u een ruim assortiment oorknoppen en oorringen aan in alle kleuren goud, in 14krt of 18krt gezet met diamant, saffier, robijn of smaragd. Bent u opzoek naar schitterende oorgoed dan bespreken wij graag met u de vele mogelijkheden als u een bezoek brengt aan onze juweliers zaak gelegen aan de Korte Poten 30.

Op initiatief van consumentenbelang zijn de strenge normen van de diamanten verkoop en het controleren hiervan in handen van een aantal internationale organisaties. Een diamant certificaat wordt opgesteld door een expert. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief