Reversspelden

Ontworpen en vervaardigd in onze eigen atelier biedt dit een gunstigere prijs dan u dacht. Een sieraad wordt ontworpen in overleg met de klant en dit leidt tot een sieraad met een persoonlijk verhaal, dat dus met extra plezier wordt gedragen.

Graag vervaardigen wij in eigen atelier een begeerenswaardige reversspeld in platina of een kleur 14krt of 18krt naar uw wens. Zo'n prachtige reversspeld vertegenwoordigd een uitzonderlijk betekenis. Onze ontwerper laat zich graag leiden door uw wensen, want u heeft keus uit vele edestenen, waaronder tsavoriet, robijn, spinel, peridoot, howiet.

Bent u op zoek naar een prachtige reverspeld dan ontmoeten we u graag in onze winkel in hartje Den Haag. 

Internationale normen en organisaties zien toe op naleving van kwaliteitseisen en controleren regelmatig juweliers. Uw diamant certificaat is uw garantie van echtheid. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief