.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Roodgoud armbanden

Er is een selectie rosé of rood gouden armbanden in platina of 14krt of 18krt goud. Bent u opzoek naar een geweldige armband met een tijdloze design dan helpen wij u graag met informatie over schakels en diktes, zodat u de juiste beslissing kan nemen. 

Het is zeker de moeite waard om langs te komen bij Juweelco voor een goed advies en welke schakels verkrijgbaar zijn.

Vele organisaties controleren de strenge normen die internationaal zijn vastgesteld om de verkoop in diamanten sieraden te waarborgen. Het certificaat wordt opgesteld door een diamantair expert. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief