Sleutelhangers

In Juweelco vindt u alle mogelijkheden voor een sleutelhanger in de gouden kleur naar uw wens. En in de stijl van uw keuze zoals auto, beroep, hobby's, sport, gelegenheid of hobby, alles is mogelijk.

Bent u opzoek naar een bijzondere sleutelhanger met een persoonlijke touch? Bij Juweelco is alles mogelijk, wij fabriceren sieraden op ambachtelijke wijze in alle kleuren 14krt of 18krt goud of platina in eigen atelier gezet met een edelsteen van uw wens. Zij het rpbijn, maansteen, jade of iets anders.

Wij bieden u veel mogelijkheden, waardoor een bezoekje aan onze juweliers zaak altijd de moeite waard is.

Vele federaties controleren de strenge normen die internationaal zijn vastgesteld om de verkoop in diamanten sieraden te garanderen. De diamant certificaat wordt opgesteld door een expert diamantair. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief