Witgoud armbanden

Dagelijks in het atelier van Juweelco ontfermen de allerbeste designers, diamant zetters en goudsmeden zich over hoe ze het mooie materiaal vorm gaan geven. Elke specialist heeft zijn eigen techniek en inzicht dat keer op keer samenkomt in verrassende ontwerpen zonder de tijdloze elegantie die kenmerkend zijn voor Juweelco's sieraden.

De collectie heren armbanden is zeer gevarieerd en biedt een variatie aan schakels en diktes in platina of 14krt en 18krt witgoud. Of u nu opzoek bent naar een sportief model, chic, elegant of casual. U vindt het allemaal binnen de collectie armbanden van Juweelco. Kom eens langs aan de Korte Poten 30 en kijk vrijblijvend rond en wij beantwoorden graag uw vragen.

Op initiatief van consumentenbelang zijn de kwaliteitseisen van diamanten handel en de controle hierop in handen van een aantal federaties. Een certificaat geeft weer wat de precieze kwaliteit en eigenschappen van de diamant zijn. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief