Zegelringen

Deze populaire collectie kan uitgerust worden met een edelsteen in gedempte of felle kleuren, versierd met diamanten voor een finishing touch voor een verfijnde en chique uitstraling.

De winkel is ruim opgezet, zodat je op je gemak rond kunt kijken en in alle rust keuze kunt maken. Wat voor kleur goud in 14krt of 18krt en gezet met diamanten of in combinatie met andere gekleurde edelstenen, waaronder onyx, barnsteen, bloedkoraal, kornalijn, turkous, tijgeroog, jade of één van de andere. Met u meedenken en u goed informeren over zegelringen is voor ons de basis van ons vak. Een bezoek aan onze juwelierszaak is altijd de moeite waard. 

Een aantal organisaties zijn opgericht ten goede van de gemeenschap om juweliers te controleren op kwaliteit. Een diamant certificaat is een document dat officieel de belangrijkste kenmerken van de diamant weergeeft. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief