Cerutti

Het Italiaanse Cerutti is sinds zijn oprichting in 1881 één van de grootste en meest invloedrijke, exclusieve modehuizen ter wereld. Cerutti is sinds mens heugenis altijd vertegenwoordigd op de rode lopers en in grote Hollywoodfilms. Sterren lopen weg met het merk dat bekend staat om zijn stijl en tijdloos elan met een moderne twist, wat altijd voor een verrassende creatie zorgt. Met dezelfde imago zijn lederwaren en schoeisel, geuren, brillen em sieraden in de markt gezet met heel veel succes.

Deze collectie met colliers, armbanden, ringen en oorsieraden zijn ontworpen voor vrouwen die de mode op de voet volgen en de nieuwste trends herkennen. Wij laten u graag onze collectie zien, dus kom eens langs in onze winkel.

Cerutti sieraden zijn gemaakt van nikkel vrij edelstaal en garanderen optimale draagcomfort en blijven mooi. Instanties controleren top merken op allergie en kwaliteit volgens internationale normen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief