Pequignet

Pequignet vervaardigd exclusieve horloges en sieraden in zijn fabriek in Zwitserland en is ontstaan in 1973. De horloges en sieraden zijn van edelstaal of keramiek in combinatie met 18 krt goud met wel eens diamanten. Pequignet denkt in totaal concepten waarbij een horloge ook de exact bijpassende ring, armband, ketting en manchetknoppen heeft. Met een sieraad van Zwitserse top kwaliteit met Franse elegantie komt u altijd goed voor de dag. Pequignet staat voor subliem draagcomfort en een chique en persoonlijke uitstraling. Laat u informeren naar de mogelijkheden en kom langs in onze juwelierszaak.

Pequignet vervaardigd zijn sieraden van de hoogste kwaliteit nikkel vrij edelstaal in combinatie met 18 krt goud voor een optimale draagcomfort. Deze sieraden zijn prachtig afgewerkt en blijven altijd mooi. Organisaties controleren topmerken op anti allergie en de kwaliteit van edelstaal en goud volgens internationale normen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief