Carrera

Het prestigieuze Italiaanse Carrera is onlosmakelijk verbonden aan sportaccessoires, horloges en sieraden. De sieraden van Carrera zijn op maat gemaakt voor de sportieve, avontuurlijke man. Het sober gestileerde uiterlijk herbergt een state of the art innerlijk. Edelstaal is gecombineerd met stoere materialen als leer, rubber, onyx en vissenhuid.

In de collectie van Carrera vindt u een ruime keuze aan stoere edelstalen sieraden waaronder, ringen, hangers, colliers, hangers en armbanden. Voor de moderne man die houdt van bijzondere vormgeving en een outfit met persoonlijke accesoires. Wij geven u de mogelijkheid om deze prachtige sieraden te bekijken en passen in onze juwelierszaak.

De sieraden van Carrera blijven mooi en zijn gemaakt van nikkel vrij edelstaal waardoor de hoogste kwaliteit gewaarborgd is. Organisaties bewaken de internationale normen van allergie en kwaliteit. 

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief