Jacob Jensen

Jacob Jensen is 's werelds meest succesvolle industriële designer en is vertegenwoordigd met honderden producten van vele topmerken waaronder Bang & Olufsen in vele musea. Jacob Jensen horloges zijn te vinden in The Museum of Modern Art in New York. Met vele awards zijn Jacob Jensen horloges en sieraden bekroond die ruim 30 jaar geleden het daglicht zagen. 

Ook de sieraden zijn gemaakt met een voorliefde voor ingetogen gestroomlijnd ontwerp wat blijvend modern oogt. Met hun unieke design hebben deze sieraden een speciale plek veroverd. Als u opzoek bent naar Jacob Jensen sieraden dan ontmoeten wij u graag in onze juweliers winkel.

Jacob Jensen sieraden zijn van nikkel vrij edelstaal en garanderen optimale draagcomfort en blijven mooi. Instanties controleren top merken op allergie en kwaliteit volgens internationale normen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief