.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Michel Herbelin

Michel Herbelin is bekend om zijn kwaliteits horloges met Zwitserse precisie uurwerken, maar heeft ook een collectie sieraden die belichamen de typische Herbelin deugden, zoals kwaliteit, chique vormgeving, exclusiviteit en authenticiteit. Deze sieraden zijn in edelstaal en edelstaal met 18 Krt goud. 

Michel Herbelin is een merk van wereldfaam en combineert vakmanschap met hedendaagse trends en onderscheidt zich met unieke designs die zich kenmerkt door stoere vormen en hoge kwaliteit. Deze heren sieraden geeft een persoonlijke touch aan elke outfit, kunnen op ieder moment van de dag gedragen worden, zijn zeer aangenaam om te dragen en onderscheidt zich met aparte sieraden. Kom het merk bewonderen in onze juwelierszaak gesitueerd in het centrum van Den Haag.

Michel Herbelin vervaardigd deze sieraden die altijd mooi blijven van nikkel vrij edelstaal voor een prettige draagcomfort. Organisaties controleren top merken op allergie en kwaliteit volgens internationale normen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief