Pequignet

Het merk Pequignet biedt exclusieve horloges en sieraden en is ontstaan in 1973. De horloges en sieraden worden vervaardigd in het eigen fabriek in Zwitserland en zijn van edelstaal of keramiek in combinatie met 18 krt goud en soms gezet met diamanten. Pequignet denkt in totaal concepten waarbij een horloge ook de exact bijpassende ring, armband, collier en oorringen heeft. Het merk is toegewijd aan Zwitserse top kwaliteit en liefde voor Franse elegantie.

De kracht van Pequignet ligt direct in het lef van de creativiteit waarmee u altijd goed voor de dag mee komt. Pequignet staat voor subliem draagcomfort en een chique en persoonlijke uitstraling. Laat u informeren naar de mogelijkheden en kom langs in onze juwelierszaak.

Pequignet sieraden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit nikkel vrij edelstaal in combinatie met 18 krt goud voor een optimale draagcomfort. Deze sieraden zijn prachtig afgewerkt en blijven altijd mooi. Organisaties controleren topmerken op anti allergie en de kwaliteit van edelstaal en goud volgens internationale normen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief