Police

De accessoires van Police zijn 25 jaar wereldwijd toonaangevend. De sieraden zijn verkrijgbaar in ruim 50 landen en hebben een stevige plek in de wereldmarkt veroverd van trendy sieraden. Al vanaf de introductie is deze Italiaanse lifestylemerk een absolute wanna have.

Police is een opvallend sieradenmerk. Police is de visie van sieraden aan het perfectioneren, voor hen betekent het creëren van juwelen, het doorgeven van positieve energie, energie die het leven verfraait. Sieraden van police worden gemaakt met een motto, een toewijding aan tijdloze moderniteit, het ontwerpen en creëren van stoere sieraden die verfijnd zijn, comfortabel gedragen kunnen worden en de test doorstaan van mode en tijd. Goed nieuws is dat wij een ruime selectie Police sieraden hebben, dus kom langs in onze winkel.

Deze Police sieraden blijven altijd mooi, omdat zij vervaardigd zijn van nikkel vrij edelstaal voor maximale draagcomfort. Instanties controleren top merken op allergie en kwaliteit volgens internationale normen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief