Sector

Het Sector horloge- en sieraden bedrijf werd in 1973 opgericht. In de afgelopen vier decennia hebben vele atleten en ontdekkers hun grenzen verlegd om het onmogelijke te doen. Het succesvol afronden van uitdagingen vergezelt met hun Sector technische sport horloges om onvergetelijke optredens en wereld records te bereiken. Deze sportieve en gedurfde helden die het beeld van Sector trotseren van No Limits, zijn het publiekelijke fantasie binnengelopen en Sector No Limits werd het gezicht van technische kwaliteit en Italiaanse design.

Vandaag de dag blijft Sector No Limits doorgaan met het steunen van extreme atleten die hun eigen bekwaamheid uitdagen om hun persoonlijke uitdagingen te overwinnen en te overtreffen. Sector is ook een echte stijl van leven voor diegene die ervan houdt om zich op de proef te stellen en om dichter in contact te leven met de natuur. Sector heeft een wereldwijde dealernetwerk van horlogespecialisten.

Sector sieraden blijven mooi en zijn gemaakt van nikkel vrij edelstaal voor prettige draagcomfort. Organisaties controleren sieraden merken op internationale normen van allergie en kwaliteit.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief