Edelstenen sieraden

De toonaangevende dames en heren collectie sieraden met edelstenen van Juweelco is uitgebreid. Natuurlijk hebben wij een brede selectie ringen, armbanden, colliers, hangers, bedels, kruizen, oorringen, oorhangers en oorknoppen. Juweelco heeft ook sieraden met edelstenen die weinig juweliers voeren in hun collectie zoals manchetknopen, reversspelden, sleutelhangers, moneyclips, dasschuiven en brilmonturen.

Juweelco fabriceert sieraden naar wens met edelstenen af in combinatie met diamanten. U heeft keus uit een grote collectie edelstenen zoals saffier, robijn, smaragd, topaas, tourmalijn en veel meer. Alle edelstenen zijn verkrijgbaar in alle vormen, waaronder baguette, carre, peer, marquise, princes, triljant, briljant en cabocon.

Sieraden met edelstenen van Juweelco staan voor verfijning en hebben een uitgesproken persoonlijkheid en combineert deze moeiteloos met klasse. Er zijn tegenwoordig slechts weinig juweliers in Nederland die sieraden vervaardigen maar Juweelco heeft een eigen atelier.

Voor reparaties aan uw geliefde sieraden kunt u uiteraard ook bij Juweelco juweliers terecht.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief