Alliance ringen

Vindt u het prettig om te variëren met uw sieraden? Dan vindt u altijd iets moois binnen de Alliance edelstenenlijn, die eindeloze uitbreidingsmogelijkheden biedt en met iedere kleur kan combineren met uw kleding.

Het wordt steeds populairder meerdere ringen bij elkaar te dragen of overdag een enkele ring te dragen en voor speciale gelegenheden door een combinatie van een aantal ringen een veel luxere uitstraling te krijgen. Iedereen heeft zijn eigen stijl, dus kies zelf de kleur van de edelstenen en goud.

U heeft een ruime keus Alliance ringen in een grote verscheidenheid aan modellen in geel, wit of rosé 14 krt of 18krt gezet met de edelstenen van uw wens. Zij het maansteen, malachiet, morganiet, peridot, pyriet, rhodoniet, rookkwarts, serpentijn, spinel of één van de andere prachtige stenen die wij in de collectie hebben.

De edelsteen expert van Juweelco reist de hele wereld af op zoek naar de mooiste edelstenen aan de bron en graag laten wij u deze zien in onze juweliers bedrijf.

Juweliers worden frequent gecontroleerd op kwaliteit en vakkundigheid door instituten. Alle Juweelco sieraden komen met een certificaat dat is erkend en hoog gewaardeerd.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief