.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Armbanden

Sublieme creaties met de vormgeving van internationale raffinement heeft Juweelco een stormachtige opkomst bezorgd. Deze geslepen interpretaties van de eigenschappen van de klassieke vormgeving en moderne aspecten staan synoniem voor trendzettend design, elegantie, sensualiteit, zelfvertrouwen en feilloze intuïtie voor trends geliefd door alle generaties. Juweelco heeft een zeer ruim assortiment edelstenen in alle slijpvormen, maten en kleurnuances, waar u uit kunt kiezen om een individueel juweel te krijgen.

Bezoek onze juwelierszaak in Den Haag waar u een assortiment edelstenen armbanden aantreft in alle kleuren goud in 14krt of 18krt gezet met indigoliet, smaragd, jade, jaspis of een andere edelsteen. Juweelco heeft een grote collectie losse edelstenen waar u een persoonlijke keuze uit kunt maken. Het personeel zal u vakkundig bijstaan met het uitzoeken van een schitterend robijn of citrien.

Als u opzoek bent naar een prachtige armband dan ontmoeten we u graag in onze juweliers winkel in hartje Den Haag.

Er zijn organisaties die brengen objectiviteit en expertise als grootste kenmerken naar voren in hun controleren van juweliers op kwaliteit. Een certificaat wordt uitgeschreven door een expert.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief