Broches

Een broche ademt onvervalste sfeer van klasse en stijl. Verfijning is het toverwoord van een krachtige vorm, de speelse wisselwerking van licht en schaduw, de materiaalkeuze van glanzend goud en fonkelende edelstenen verkrijgen een mysterieuze uitstraling. Juweelco heeft een bijzondere historie in legendarische vernieuwingen en ongekend vermogen qua fantasie in design.

U heeft keus uit een grote verscheidenheid aan broches of spelden die worden vervaardigd in alle kleuren 14krt of 18krt goud gezet met de edelstenen naar uw wens. Wij geven u de mogelijkheden van een prachtige broche te bespreken als u onze juwelierszaak bezoekt.

Een paar instituten zien toe op de naleving van de strenge regels die internationaal zijn opgesteld om de verkoop van edelstenen en sieraden te reguleren en te waarborgen in het belang van de klant. Een edelsteen certificaat wordt uitgeschreven door een expert.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief