Colliers

De afwerking van gepolijst en mat levert een fascinerend schouwspel op waarbij edelstenen op mysterieuze wijze het invallende licht reflecteren. Onmiskenbaar geïnspireerd op stijl wat resulteert in onweerstaanbare modellen voor wie trendy wil zijn. In alles wat Juweelco ontwerpt zit een stukje ziel, en als wij zien hoe mooi een sieraad uiteindelijk staat op de draagster en happy de winkel uitloopt, maakt dat het plaatje compleet.

De winkel is ruim opgezet, zodat u op uw gemak rond kunt kijken en in alle rust keuze kunt maken wat voor kleur goud of platina in 14krt of 18krt. Wij hebben voor u prachtige robijnen, saffieren, smaragden en nog veel meer. 

Met u meedenken over colliers wat voor schakel en de dikte is voor ons de basis van ons vak. Kom langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Op initiatief van consument belang zijn de strenge normen van edelsteen handel en het controleren hiervan in handen van een aantal instituten. Een edelsteen certificaat wordt opgesteld door een expert.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief