.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Entourage ringen

Zelfs de meest gewaagde creatie blijkt nog altijd verassend draagbaar. Dit gecombineerd met het feit dat er uitsluitend gewerkt wordt met zeer beperkte oplages, maakt dat je met één van onze sieraden een unieke ring in huis haalt. De entouragecollectie met de signatuur van Juweelco kenmerkt zich door overwegend ronde vormen. Elegantie en stijl fonkelt u van alle kanten tegemoet als u in onze zaak rond loopt en sieraden bekijkt die overzichtelijk geëtaleerd zijn in vitrines.

Ons personeel doet er alles aan om met informatie en goed advies u te helpen, zodat u de juiste edelsteen kan kiezen om uzelf te verwennen of een geliefde te verblijden. Deze klassieke entourage ringen zijn uitgevoerd in platina of wit, geel, rosé 14krt of 18krt goud en gezet met saffier, tanzaniet, tourmalijn, topaas, tsavoriet, veldspaat, brazillianiet of een andere edelsteen die wij op voorraad hebben.

Bent u opzoek naar een schitterende ring gezet met edelstenen dan ontmoeten we u graag in onze juweliers winkel in hartje Den Haag.

Een paar instituten zijn actief met het controleren van juweliers dat aan de strengere normen voldoen. Alle edelstenen sieraden bij Juweelco zijn voorzien van een erkend edelstenen certificaat.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief