Fantasie ringen

Deze sieraden stralen pure vrouwelijkheid uit. Ze verraden oog voor detail en eindeloze liefde voor mooie, authentieke materialen. Juweelco maakt alle sieraden met de hand en gebruikt daarbij natuurlijke materialen als edelstenen, parels en koraal. De creaties onderscheiden zich door een delicate en serene uitstraling. Voor elke sieraad geldt dat harmonie en eenvoud de basis is en dat vrijwel elke ring uniek is. Ze zijn tijdloos en onweerstaanbaar mooi.

Juweelco heeft een zeer omvangrijke en toegankelijke collectie. De ontwerpers van Juweelco hebben de laatste jaren de stoutste verwachtingen overtroffen qua succes. Men bereikt dit door te streven naar perfectie, gebruik te maken van de verfijnde technieken en het stellen van kwaliteit, hoge eisen met duidelijk gevoel van authenticiteit in design. De rustige elegantie waarvoor onze fantasie ringen bekend is geworden komt in deze collectie verfrissend tot uiting.

Met u meedenken over fantasie ringen is voor ons de basis van ons vak en wij informeren u graag over alle kleuren goud in 14krt of 18krt. Wij laten graag uw ideeën tot leven komen en vinden het leuk om alle mogelijkheden van fantasie ringen met u te bespreken zoals de keuze lapis lazuli, rozenkwarts, labradoriet, carneool of een andere edelsteen.

Een ruime collectie fantasie ringen gezet met de mooiste edelstenen is te bezichtigen in onze juweliers bedrijf gelegen in het centrum van Den Haag. 

Beoordelings instituten bewaken en controleren juweliers op kwaliteit. Het is niet alleen leuk om de achtergrond informatie van een edelstenen te weten, daarnaast is het ook belangrijk om de kenmerken en kwaliteit van de edelstenen te weten. Met een certificaat wordt de echtheid gegarandeerd.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief