Hangers

Onze ontwerpers en goudsmeden hebben hun talenten toegewijd aan hun vak en dragen hun ambacht en kennis over aan de komende generatie om de waarborg te garanderen dat exceptionele creaties ons atelier blijven verlaten om onze relaties te verblijden. Cadeaus die een teder, lief of mooi moment nog meer glans geven.

Edelstenen hangers gecreeërd met een eigen stijl in een kleur goud die u mooi vindt en gezet met edelstenen van uw voorkeur zoals robijn, fulguriet, fayaliet en nog veel meer soorten edelstenen die wij hebben. In onze juwelierszaak kunnen wij met veel deskundigheid u geheel naar wens informeren. Juweelco is gesitueerd in het centrum van Den Haag. 

Er zijn een aantal instituten die juweliers controleren op kwaliteit. Alle edelstenen worden nauwkeurig beoordeeld door een expert om uitgebreid te certificeren.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief