Hart hangers

Tranen van geluk, vlinders in je buik, gelukkig zijn, duizend en één momenten die vastgelegd kunnen worden met een schitterend en blijvend cadeau. Gewoon iemand die je dierbaar is verwennen, een reflectie van schoonheid en blijvende passie is een schot in de roos met een van onze harthangers gezet met edelstenen naar uw keuze.

Onze collectie hart hangers richten zich op de moderne vrouw die tijdloos en modern wil zijn. Onze sieraden zijn 14krt of 18krt in wit, geel of rosé goud gezet met robijn, heliotroop, howliet of iets anders. Bent u opzoek naar een prachtige hart hanger gezet met edelstenen dan helpen wij u graag, zodat u de juiste beslissing kan nemen. U bent van harte uitgenodigd om langs te komen.

Op initiatief van consument belang zijn de strenge normen van edelstenen verkoop en het controleren hiervan in hande van een paar instituten. Een certificaat staat voor vertrouwen en Juweelco levert bij alle edelstenen sieraden een certificaat.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief