Oorhangers

Vandaag de dag is Juweelco een toonaangevende juwelier, een consequente passie voor sieraden en een collectie vol stijlvolle esthetiek, traditie en een goed verzorgde bedrijfscultuur vormen de belangrijkste waarden van Juweelco en het is om goede reden dat dit bedrijf zich verre houdt van kortstondige trends. Speelsheid en veranderlijkheid zijn belangrijke concepten voor een goed uitziende sieraad en de belichaming van karakteristieke vormen.

Bent u opzoek naar een onvergetelijk kado voor uw geliefde of iets moois voor uzelf, dan bent u bij Juweelco aan het juiste adres. Wij geven u graag advies over alle kleuren goud in 14krt of 18krt en alle kleuren edelstenen zoals aquamarijn, aventurijn of één van de vele andere edelstenen. Wij nodigen u hierbij uit om alle oorhangers te bewonderen.

Nergens ter wereld worden de kwaliteitseisen zo streng gecontroleerd en bewaakt als in Nederland. Een edelsteen certificaat wordt opgesteld door een expert.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief