Oorknoppen

Sieraden vormen de perfecte synthese van bijzondere materialen en buitengewone vormgeving. Heldere, expressieve, eenvoud, superieure strakke lijnen met overtuigende uitstraling van tijdloosheid en minimalistisch design. Juweelco biedt u de mogelijkheid zelf de edelstenen te kiezen naar wens en graag overleggen wij met u de uitvoering van het sieraad. Vervaardigd in ons eigen atelier.

Of u kiest voor een ingetogen model oorknoppen of een extravagante creatie, u bent bij Juweelco aan het goede adres. Deze oorknoppen zijn verkrijgbaar in platina of alle kleuren 14krt of 18krt goud. Wij bieden u keuze uit een onbegrensde collectie edelstenen van amethist tot wagneriet.

Kom gewoon eens binnen lopen, kijk gerust even rond. Als u vragen heeft, geven wij u graag de juiste informatie.

Een aantal instituten met expertise controleren met regelmaat juweliers op kwaliteit. Alle edelstenen worden met een 10x vergrotende loep nauwkeurig bekeken door een expert, om uitgebreid de edelstenen te certificeren. Het vergt jarenlange ervaring om edelstenen juist te kunnen beoordelen. Een kleine schoonheidsfoutje kan een behoorlijk verschil in waarde betekenen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief