Parelarmbanden

Kunstzinnige sieraden met een natuurlijke uitstraling, kenmerken voor deze parelsieradenlijn. De combinatie van Art Deco accenten en een vleugje Oosterse mystiek geeft deze collectie een zeer bijzondere natuurlijke uitstraling die voor vrouwen onweerstaanbaar is, conservatief, chique of trendy, deze sieraden zijn een lust voor het oog.

U kunt bij ons terecht voor armbanden met kleur parel geheel naar uw wensen en in uw voorkeur diameter en uitgevoerd in platina of een kleur 14krt of 18krt goud wat u mooi vindt. Graag helpen wij u met een keuze maken.

Bent u opzoek naar een prachtige parel armband dan bespreken wij graag met u de vele mogelijkheden als u een bezoek brengt aan onze juwelierszaak.

Vele instituten controleren de vakkundigheid en behartigen de belangen van klanten door juweliers te controleren op kwaiteit. De edelsteen certificaat is een vergezeld document dat de vitale gegevens van de diamant bevat.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief