Parel colliers

De parel is een van de mooiste geschenken die de natuur voortbrengt. Een tere persoonlijkheid en een liefdesverklaring van blijvende waarde, die met haar warme en glanzende schoonheid blijft fascineren. Cultivéparels hebben wij in vele kwaliteiten en kleuren op voorraad. Deze spraakmakende sieraadcollectie is vervaardigd met een sluiting naar wens en is afgewerkt volgens de hoogste kwaliteitsnorm. Je outfit kan nog zo spectaculair zijn, het is pas echt af als je mooie sieraden draagt.

Wij bieden u een grote collectie losse parel in alle kleuren en diameters voor u om uit te kiezen en ook de sluiting kunt u naar wens kiezen in alle kleuren goud 14krt en 18krt.

Wij laten graag uw ideeën tot leven komen en wij vinden het leuk om alle mogelijkheden met u te bespreken in onze winkel.

In Nederland zijn er vele organisaties die de hoge kwaliteitseisen controleren binnen de juweliersbranche. Een edelsteen certificaat wordt opgesteld door een specialist dat de stenen analyseert.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief