Parel ringen

De Avant-gardecollectie ringen bestaat uit parelsieraden van goede smaak en internationaal topdesign. De expressie van dit alles wordt verbeeld op aansprekende wijze met elkaar gecombineerd, goud, parels, mat en glanzend en kan altijd gecompleteerd worden met een armband, collier, broche of oorgoed.

Met creatieve ontwerpen, vooruitstrevende technieken, moderne machines en ambachtelijke afwerking worden deze parel ringen vervaardigd in eigen atelier in alle kleuren 14krt en 18krt goud. Voor ieder budget hebben wij een passende assortiment die wij u graag tonen in onze juwelierszaak.

Met objectiviteit en deskundigheid zijn er instituten die de kwaliteit bewaken van edelstenen sieraden en controleren juweliers hierop. Het certificaat beschrijft nauwkeurig alle unieke karakteristieken die de waarde van de diamant bepalen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief