Sets

Juweelco heeft bewezen, de smaak van het grote publiek, als geen ander in te schatten en in de afgelopen jaren is het marktaandeel enorm gegroeid. Geweldige kwaliteit, mooi gemaakt, waanzinnig goede modellen en degelijke concepten in een betaalbare vorm. Een fijne reeks gouden sieraden, tijdloos met een moderne twist, een keus aan hebzuchtopwekkende sieraden. Het tijdloze gevoel binnen de collectie wordt benadruk door de eenvoud, maar elegante lijnen. Alle sieraden die Juweelco vervaardigt kan als set geleverd worden.

Wij hebben onze uiterste best gedaan om een collectie samen te stellen die op elkaar zijn afgestemd. Wij bieden u een grote verscheidenheid aan modellen in alle kleruen 14krt of 18krt goud. Wij bieden u een keuze uit smaragd, granaat, galaniet of één van de vele andere edelstenen. Naast eigen fabricage juwelen hebben wij ook een breed assortiment populaire sieraden met een verscheidenheid aan edelstenen die wij u graag tonen in onze juwelierszaak.

Een aantal instituten hebben als doel juweliers te controleren op kwaliteit. Een edelsteen certificaat is een document met de belangrijkste kenmerken van de edelstenen sieraad.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief