Slavenarmbanden

Juweelco houdt van expressieve sieraden, maar bij onze ontwerper staat draagbaarheid voorop. De wensen van de draagster inspireren onze ontwerpers om de mooiste sieraden te vervaardigen. Spectaculaire ontwerpen met organische vormen met karakter, origineel en een tikkeltje eigenzinnig, maar ze zijn bovenal een toonbeeld van verfijning en elegantie. Dit gecombineerd met het feit dat er uitsluitend gewerkt wordt met zeer beperkte oplages, maakt het heel erg interessant om eens langs te komen om u geheel te informeren naar de mogelijkheden.

Wij weten heel goed dat een gouden amrband gezet met edelstenen vaak een wel overwogen en geen dagelijkse aankoop is. Daarom kunnen onze medewerkers u adviseren in de vele mogelijkheden edelstenen, smaragd, heliotroop, howliet, indigoliet, jade, jaspis, katteoog, kornalijn of kwarts en onze voorraad is nog veel ruimer.

Wij bieden u veel mogelijkheden, waardoor een bezoek aan onze juwelierszaak zeker de moeite waard is.

Met integriteit en nauwkeurigheid zijn er instituten gespecialiseerd in juweliers controleren op kwaliteit. De edelstenen certificaat is een document dat officieel de kenmerken van de edelstenen sieraad weergeeft.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief