Solitaire ringen

Door het gebruik van grote edelstenen, verkrijgen ringen een prachtige Bohemien twist met een origineel karakter. Het Bohemien gevoel binnen de collectie wordt nog eens extra benadrukt door diversen bijzondere edelstenen in de meest uiteenlopende kleurtinten en pastelkleuren. Het zijn dan ook deze kleurnuances die cabochon geslepen of facet geslepen.

Alle betoveringen van de edelstenen benadrukken samen met het prachtige metaalgebruik. Het unieke concept van Juweelco geeft de wereld van het sieraad een compleet vernieuwende impuls om persoonlijkheid op originele wijze te laten samensmelten. Met veel plezier en geheel geïnformeerd assisteren wij u in uw keuze van edelsteen uit onze collectie losse edelstenen en vervolgens ontwerpen wij een ring geheel naar uw wensen. U bepaalt zelf wat echt bij u past.

Ons team van medewerkers zal er alles aan doen om u van dienst te zijn met advies, zodat u de juiste keuze van edelsteen kunt maken om uzelf te verwennen of een ander aangenaam te verrassen met een persoonlijk geschenk. Wij hebben een collectie solitaire ringen met saffieren en vele andere edelstenen zoals agaat, alexandriet, amber, amethist en nog veel meer. Solitaire ringen hebben wij in platina of wit, geel, rosé 14krt of 18krt goud. Kom gerust even langs bij onze vestiging aan de Korte Poten 30. 

Nergens ter wereld worden de hoge kwaliteits normen zoveel gecontroleerd als in Nederland. Al onze edelstenen sieraden zijn gecertificeerd en staan wij ervoor garant dat u met een betrouwbare partij zaken doet.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief