Eigen fabricage

Juweelco is een gerenommeerde sieraden fabrikant. Ons succes is vooral gebaseerd op de doordachte combinatie van innovatie en kwaliteit. Het atelier is gehuisvest in een groot pand met alle high tech machines, apparaten en voldoende werkruimtes met ambachtelijk gereedschap voor onze team edelsmeden. Wij inspireren u met de vele mogelijkheden die ons atelier biedt, die als uitgangspunt dient om uw unieke sieraad te ontwerpen en vervaardigen geheel naar uw wens.

Wij bieden u een uitgebreide collectie ter inspiratie en met veel vakkennis kunnen wij ideeën duidelijk uitwerken en vormgeven. Ieder sieraad wordt met de hand gemaakt door een edelsmid en wij brengen uw dromen tot realisatie. Het is ook mogelijk uw oude gouden sieraden te veranderen aan de moderne tijd. In de handen van een goudsmid ondergaan zij een spectaculaire metamorfose. Wij geven uw oude goud een tweede leven in de vorm van een prachtige sieraad dat u iedere dag draagt met veel plezier. Wij creëren graag voor uw een ring, armband, collier, hanger, broche of oorknoppen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief