Fantasie ringen

Juweelco biedt onbegrensde vrijheid in het creëren van een eigen sieraad. Ons atelier combineert alle voorkomende exclusieve materialen en technieken, waar de consument naar hartenlust kan mixen en matchen, wat resulteert in een sieraad dat sexy, uitdagend, uitbundig, betoverend, ultra vrouwelijk, vernieuwend of minimalistisch is, maar altijd uniek qua stijl.

Deze sieraden zijn allemaal geïnspireerd op de wensen van onze klanten. De edelstenen en diamanten worden in chaton zetting met poten of gladde zetrand verwerkt en hebben een luxe uitstraling, maar zijn goed betaalbaar en zijn een doorslaand succes. Ieder mens heeft wel een bepaalde voorkeur voor iets speciaals. Voor ons zijn dit de onbegrensde mogelijkheden die ons vak biedt. Dit enthousiasme stralen wij uit en zal een bezoeker niet onopgemerkt blijven bij het adviseren wat bij haar past.

Met integriteit en nauwkeurigheid zijn er organisaties die zijn gespecialiseerd in diamantairs controleren op kwaliteit. De diamant certificaat is een document dat officieel de kenmerken van de diamant weergeeft en de rijkswaarborgstempels uw garantie op het goud.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief