Oorknoppen

Diamanten sieraden fascineren. Dat doen ze niet in de laatste plaats door de vele prachtige geslepen facetten die deze edelsteen laten komen.

Ontwerpers, goudsmeden en diamantzetters moeten van top klasse zijn om een prachtige juweel te maken. Zij gebruiken daarbij alle verworvenheden van hun schitterende ambachten. En jazeker, tegenwoordig worden ook de meest geavanceerde machines en computersystemen ingezet om de kwaliteit verder te verhogen. Maar het is en blijft toch vooral vakmanschap en handwerk, want zo houdt het atelier van Juweelco fraaie tradities in stand, in een tijd waarin we al zoveel cultureel erfgoed en vakmanschap zien verdwijnen is Juweelco één van de weinige diamantensieraden fabrikant in Nederland. 

Diamantairs worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit door officiële organisaties. Alle diamanten worden met een 10x vergrotende loep nauwkeurig bekeken, om uitgebreid de diamanten te certificeren. Het vergt jarenlange ervaring om diamanten juist te kunnen beoordelen. Een kleine schoonheidsfoutje kan een groot verschil in waarde betekenen. Uw certificaat is uw garantie van de diamanten en goud.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief