.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Sets

Juweelco brengt u de mystieke schoonheid van eenmalige juwelendesigns. De enthousiasme van klanten inspireert ons nieuwe concepten en designs te creëren. Onze klanten willen een complete set opbouwen om hun individuele stijl uit te drukken en deze aan te passen aan hun persoonlijkheid en stemming. Om aan de persoonlijke wensen van onze klanten tegemoet te komen, hebben wij naast onze collectie de optie eenmalige juwelendesigns te creëren naar detail van de klant die zich laten vertalen in juwelen die de klant ervaart als indrukwekkend. Een schitterende ensemble van collier, armband, ring en oorgoed zorgen voor een prachtige samenspel, maar ook afzonderlijk komen ze tot hun recht.

Vele federaties zien toe op de naleving van de strenge regels die internationaal zijn opgesteld om de handel in diamanten te reguleren en te waarborgen in het belang van de consument. Een certificaat wordt opgesteld door een expert en het sieraad is voorzien van rijkswaarborg tekens.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief