Solitaire ringen

Juweelco biedt een totaalconcept en kan aan alle wensen van de klant tegemoet komen. Binnen dit concept ontwerpt en vervaardigt Juweelco het complete sieraad. Juweelco biedt een unieke oplossing voor de kritische klant die een unieke sieraad wenst voor een doorsnee prijs. Juweelco kan maatwerk tegen scherpe tarieven bieden door gebruik te maken van kostenbesparende technieken. Alle werkzaamheden worden in eigen atelier verricht en vormen hiervoor de basis. De fabricage en afwerking blijft echter vakmanschap. De ruim 3 jaar ervaring van Juweelco’s atelier in het ontwerpen en vervaardigen van brillantensieraden staat garant voor een afwerking die qua kwaliteit, detail en esthetiek beter is dan conventioneel maatwerk.

Beoordelings instituten bewaken en controleren diamantairs op kwaliteit en een diamant certificaat wordt opgesteld door een expert en uw juweel is voorzien van rijkskeurstempels.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief