.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Aanschuifringen

Met aanschuifringen is elk denkbare combinatie mogelijk. Aanschuifringen in vele fantasiemodellen in geel, rose of witgoud met zirkonia of gekleurde stenen, u kunt vervolgens in een andere volgorde aan uw vinger laten glijden om iedere keer een andere look te creëren. Kom eens langs om op de hoogte gehouden te worden van de vele mogelijkheden. 

Wij hebben een selectie aanschuifringen in diversen eigentijdse stijlen die aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Onze collectie aanschuifringen richten zich op de moderne vrouw die tijdloos, trendy en vernieuwend wil zijn. Onze aanschuifringen zijn wit, geel, rosé, bi-color, tri-color 14krt of 18krt goud. Heeft u vragen? Kom vrijblijvend langs bij Juweelco waar wij u graag informeren over de mogelijkheden. 

Bij juweliers wordt goud gecontroleerd op kwaliteit door Waarborg Holland en Verispect die inspecties uitvoeren op de aanwezigheid van officiële stempels.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief