Bedels

Tot op de dag van vandaag heeft het sieraad iets behouden van zijn magische krachten. Vele mensen ontlenen veel herinneringen en geestelijke steun bij het dragen van bepaalde hangers. Sommige sporters en bijvoorbeeld popsterren grijpen nog altijd naar een bedel, amulet of kruis dat ze om hun hals  dragen voordat ze een prestatie op het veld of podium moeten neerzetten. Het sieraad vormt in dat geval een brug tussen het aardse en hemelse bestaan. Juweelco vervaardigt bedels verwant aan alle diersoorten, hobby’s, beroepen, voertuigen, geloven, sporten en gereedschappen. 

De officiële organisaties Verispect en Waarborg Holland bewaken en controleren de kwaliteit van gouden sieraden bij juweliers die alleen gekeurde sieraden mogen aanbieden. Voldoet het artikel aan de wettelijke normen, dan stempelt de waarborg instelling er een keurmerk in.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief