.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Bi-color armbanden

Ons team van verkoopmedewerkers staan u graag bij met advies, tijdens dat u sieraden past van weelderige kleurencombinaties met opvallende accenten, prachtig afgewerkt in 14 Krt of 18 Krt goud. Werkelijk adembenemend is de kwaliteit, het verfijnde ontwerp, dat ontstond door de gedachte dat tegenstellingen elkaar aantrekken. Het warme geelgoud trekt het koele witgoud aan om tot een prachtige samenspel te komen. Wij hebben een ruime keuze op voorraad in een grote verscheidenheid aan schakels in diversen breedtes.

Ons personeel zal u helpen om de perfecte bi-color armband te vinden, om uzelf te verwennen of een geliefde te verblijden met een persoonlijk cadeau. U heeft keus uit een grote collectie bi-color armbanden met een grote verscheidenheid aan schakels en diktes in 14krt of 18krt goud. Wij geven u de mogelijkheid om deze prachtige bi-color armbanden te bekijken en passen in onze juwelierszaak en geven u graag goed advies.

Sieraden van goud bij juweliers worden gecontroleerd op kwaliteit door de organisaties Rijksinspectie en Waarborg Holland keurd de sieraden om de kwaliteit te waarborgen volgens internationale normen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief