Broches

Samenspel zorgt voor virtuoze uitvoeringen, prachtige materialen en vernieuwde ontwerpen maakt een broche tot een waar kunstobject van een persoonlijk aard. Uitbreiding in dezelfde sfeer is altijd mogelijk, de samenspel van een ring, collier, armband, oorgoed en broche maakt zo’n ensemble tot een van de mooiste. Graag informeren wij u naar de uitgebreide mogelijkheden.

De mogelijkheden zullen u zeker aanspreken en zijn verkrijgbaar in wit, geel, rosé, bi-color, tri-color 14krt of 18krt goud. Het is zeker de moeite waard om langs te komen in onze winkel voor een goede indruk van wat Juweelco te bieden heeft.

In Nederland worden sieraden van goud bij erkende juweliers gecontroleerd op kwaliteit door de organisaties Rijkinspectie en Waarborg Holland. De organisaties keuren de sieraden om de kwaliteit te waarborgen volgens internationale normen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief