Fantasie ringen

Deze sieraden stralen pure vrouwelijkheid uit. Ze verraden oog voor detail en eindeloze liefde voor mooie, authentieke materialen. Juweelco maakt alle sieraden met de hand en gebruikt daarbij natuurlijke materialen als edelstenen, parels en koraal.De creaties onderscheiden zich door een delicate en serene uitstraling. Voor elke sieraad geldt dat harmonie en eenvoud de basis is en dat vrijwel elke ruig uniek is. Ze zijn tijdloos en onweerstaanbaar mooi.

Juweelco is uw vertrouwde juwelier voor gracieuze sieraden met een uitbundige design zo dat u verrassend voor de dag kan komen. Bijna iedereen bezit tegenwoordig meerdere ringen, zodat u tijdens uw vrije tijd andere ringen draagt dan tijdens een avond stappen of chique happening. Sieraden kunnen iedere kledingbeeld completeren en zijn in alle denkbare stijlen te koop. 

Dit tijdloze assortiment fantasie ringen met een moderne twist zit vol verrassende creaties in wit, geel, rosé, bi-color, tri-color 14krt of 18krt goud. Met creatieve ontwerpen, vooruitstrevende technieken, moderne machines en ambachtelijke afwerking worden deze fantasie ringen in eigen atelier vervaardigd. 

U bent altijd welkom op  de Korte Poten 30 waar wij met passie u kunnen informeren.

De goud kwaliteit bij juweliers wordt bewaakt door de Waarborg Holland en Verispect die vaak juweliers bezoeken om te controleren of alle sieraden gekeurd en gestempeld zijn.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief