Geelgoud armbanden

Wilt u iemand verblijden met een sieraad, maar vindt u het moeilijk om uw keuze te bepalen, dan kan één van onze medewerkers u de oplossing bieden door uw wensen aan te vullen met vakkundig advies. Het bekijken van onze hoogwaardige collectie is een glansrijk moment in uw zoektocht naar een prachtige armband. Schitterend afgewerkte schakelbanden zijn een toonbeeld van creativiteit en vakmanschap. Wij bieden u de grootste collectie met een onbegrensde variatie aan schakels in diversen dikte en uitvoeringen met bijpassende colliers. 

Met u meedenken over geelgouden armbanden is voor ons de basis van ons vak en wij adviseren u graag over 14krt goud of hoger. Wij laten graag uw ideeën tot leven komen en wij vinden het fijn om alle schakel mogelijkheden en diktes met u te bespreken in onze juwelierszaak. 

Sieraden van goud bij juweliers worden gecontroleerd op kwaliteit door Verispect en Waarborg Holland die juweliers frequent bezoeken op de aanwezigheid van stempels in gouden sieraden.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief