Geelgoud colliers

De aanschaf van sieraden vraagt de nodige aandacht. Onze vakkundige medewerkers willen u graag adviseren welke sieraad past bij uw persoonlijke stijl en lichaamsbouw. Een sieraad is een unieke uiting van smaak en stijl. Om die reden blijft het een geliefd en gewaardeerd cadeau. Juweelco heeft een collectie colliers met onbegrensde mogelijkheden, prachtig gestileerd en voortreffelijk afgewerkt. U heeft een keuze uit een grote verscheidenheid aan schakels in diversen diktes met ook bijpassende armbanden in 14 krt en 18 krt goud.

Ons team van medewerkers zal er alles aan doen om u van dienst te zijn met advies, zodat u de juiste geelgouden collier keuze kunt maken om uzelf te verwennen of een ander aangenaam te verrassen met een blijvend geschenk. Wij bieden u de grootste collectie in alle schakels in 14krt of 18krt goud en in de lengtes 38cm, 42cm, 45cm, 50cm, 60cm, 70cm of langer.

Bent u opzoek naar een prachtige gouden ketting dan bespreken wij graag met u de vele mogelijkheden als u een bezoek brengt aan onze juweliers bedrijf. 

De organisaties Waarborg Holland en Rijksinspectie controleren de kwaliteit van gouden sieraden bij juweliers die verplicht zijn alleen gekeurde sieraden in de collectie te hebben.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief