.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Hangers

Juweelco heeft een grote collectie hangers met oneindig veel mogelijkheden, waarbij u persoonlijke detail gestyled kunnen worden. Er zijn vele lijnen die vertegenwoordigen elk een ander aspect van stijl en ontbreken natuurlijk niet aan eigentijdse invloeden. Nergens is er zo'n grote verscheidenheid aan hangers en wij bieden u de keuze uit alle kleuren goud in 14 krt en 18krt.

Of u kiest voor een ingetogen model hanger of een extravagante creatie, u bent bij Juweelco aan het goede adres. Wij hebben hangers in wit, geel, rosé, bi-color, tri-color 14krt of 18krt goud. Kom gewoon eens binnen lopen en kijk gerust even rond en als u vragen heeft geven wij u graag de juiste informatie.

Nergens ter wereld worden de strenge kwaliteits normen van gouden sieraden zoveel gecontroleerd als in Nederland. Alle sieraden moeten voorzien zijn van een keurstempel die aangeeft dat het artikel voldoet aan de internationale normen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief