Oorhangers

Sieraden horen net zozeer bij ons hedendaagse uiterlijk als kleding en make-up. Ze zijn de finishing touch van onze verschijning. Er zijn veel frisse, creatieve interpretaties van oorhangers om uit te kiezen met ingetogen stijl, maar krijgen extra pit door de abstracte vorm en met lichte glans effect en matte finish. Er is een ruim assortiment in alles kleuren 14 krt en 18 krt goud. Graag laten wij u deze collectie zien.

Bezoek onze juwelierszaak in het centrum van Den Haag waar u een selectie oorhangers aantreft in geel, wit, rosé, bi-color of tri-color 14krt of 18krt goud. U bent altijd welkom langs te komen op de Korte Poten 30 waar u relaxed kan rond kijken en zonodig adviseren wij u graag.

Waarborg Holland en Verispect bewaken en controleren de kwaliteit van gouden sieraden bij juweliers die alleen sieraden mogen voeren die officieel zijn gekeurd.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief