Oorknoppen

Een schitterende collectie betaalbare luxe, om elke dag van te genieten. Door de krachtige vormen, de speelse wisselwerking van licht en schaduw, de materiaalkeuze ogen de gouden oorknoppencollectie strak en mysterieus. Er is een grote verscheidenheid aan modellen in 14 krt en 18 krt goud die u kan bewonderen als u eens langs komt in onze winkel.

Wij bieden u een assortiment oorknoppen van eigentijdse ontwerpen in een kleur 14krt of 18krt goud wat u mooi vindt. Bent u opzoek naar prachtige oorknoppen met een tijdloze vormgeving dan helpen wij u graag, zodat u de juiste beslissing kan nemen. Als u opzoek bent naar prachtige oorknoppen dan ontmoeten we u graag in onze winkel in hartje Den Haag. 

In Nederland zijn er officiële organisaties die de strenge normen van gouden sieraden controleren bij juweliers die alleen gouden sieraden mogen voeren die officieel zijn gekleurd.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief