Sets

De grote belangstelling voor alles wat het leven leuk maakt is hier vertaald in luchtige, elegante en eigentijdse modellen ringen, armbanden, colliers en oorgoed. Vele modellen met een kenmerkend en onderscheidend design vormen een aantrekelijke collectie dat synoniem staat voor fashion en stijl. Nergens vindt u zo'n ruim assortiment om uit te kiezen in alle kleuren 14 krt en 18 krt goud.

Vrouwen zijn vooral gevoelig voor de esthetiek van sieraden die zijn vervaardigd in een kleur 14krt of 18krt goud wat u mooi vindt. Een set bestaat uit een collier, armband, oorgoed en ring. 

U bent natuurlijk van harte uitgenodigd in onze winkel om comfortabel te zitten met een espresso, zodat wij u deskundig kunnen informeren.

In Nederland controleren de Rijksinspectie en Waarborg Holland goud op kwaliteit bij erkende juweliers waar alle aangeboden sieraden voorzien moeten zijn van keurstempels die voldoen aan de wettelijke eisen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief