Slavenarmbanden

Sieraden zijn er om gedragen te worden, pas dan komen ze tot leven, maar het uitzoeken van een gouden slavenband naar keuze is ook een plezierige zoektocht. De vele uitvoeringen en afwerkingenen bespreekt een van onze verkoopspecialisten graag met u. 14 Krt of 18 Krt geel, rosé of witgoud in alle voorkomende breedtes, plat, bol, glad of bewerkt. Alles is mogelijk en ook geschikt voor verschillende polsmaten.

Juweelco heeft ee grote collectie slavenarmbanden die zijn uitgevoerd met veel vakmanschap in platina of wit, geel, rosé, bi-color, tri-color 14krt of 18krt goud. Slavenarmbanden zijn tijdloos vandaar dat ze met veel succes deel uitmaken van dagelijks gedragen sieraden van heel veel vrouwen. Voor een gouden slavenband bent u bij Juweelco aan het goede adres met een ruim assortiment, zodat u naar hartelust kan rondkijken in de winkel en passen.  

Goud kwaliteit bij erkende juweliers wordt bewaakt en gecontroleerd door de organisaties Waarborg Holland en Verispect. Het is verplicht in Nederland alle te koop aangeboden sieraden te voorzien van een keur stempel.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief